Detta gjorde min morgon ännu bättre...

image4

Vilda Hilda är en fara på åkern.

Morgonsol.

image3

Jag gillar landet!
Kvart i 8 gick jag upp, drog på mig ridbyxor, rostade två ohälsosamma vita mackor och tog ett glas cola. Sen satte jag mig i solen på altanen och bara njöt av lugnet, insektssurret och två flåsande skottar som hoppade på mina fötter.
Hur ofta är morgnarna så i Stockholm?

Snart ska jag ut med Andvari, typ ta en runda runt ön, galoppera lite på ängarna.. the usual. Efter det kommer jag släpa hundarna runt träsket, det går inte snabbt när man har två fotpallar i släptåg.


...sen är det tillbaka till verkligeheten igen.

Men just nu vill Nessie leka!

MAGISKT

Idag har jag varit inne på sidan coolstuff.se. En helt fantastiskt sida med värdelösa prylar som man verkligen inte behöver, men som man bara måste ha!

Mitt habegär gick särskilt igång på den här lilla saken:
image2
En boll som ställer 20 frågor och sen vet den vad du tänkte på! Och den gissar rätt, OFTA... jag har sett filmbevis och allt!

Hur kan jag inte införskaffa en 20 Questions, hur kan jag leva ett liv utan den?!

Jag är förtrollad! 

Vill du bråka?

Igår hamnade jag i ett massivt bråk i tvättstugan.  Bakgrund är att jag bor i ett tattigt hus där inte en jävel håller sina bokade tvättider, eller rensar luddfiltret i torktumlaren för den delen heller.

I alla fall, jag travar ner vid kvart över sju för att se om någon tvättar på 19-21-tiden. Det är då en tjej där nere som har sin tvätt på tork samt en maskin igång. Helt logiskt antar jag då, eftersom hennes tvätt hänger och torkar, att hon hade tvätttiden mellan 17-19. När hon dessutom säger, på bruten svenska, att det ska komma någon vid halv 8 (om man inte har dykt upp en halvtimme efter det att tiden börjat får vem som helst börja tvätta sin tvätt) så tycker jag att det var ett rimligt antagande att hon hade den tidigare tvättiden.

Vid halv 8 kommer jag ner, för att se om den andra personen dykt upp, vilket den inte har. Så glad ihågen börjar tvätta alla mina grejor.
När jag sedan ska hänga min tvätt en dryg timma senare hänger fortfarande den andra tjejens kläder kvar i torkskåpet. Eftersom jag trodde att hon hade tiden mellan 17-19 (man har rätt att torka kläderna en timme efter att tiden gått ut) börjar jag ta ut hennes kläder.
En tio minuter senare kommer tjejen ner, och det är då det roliga börjar. Jag har missuppfattat situationen, det är hon som har 19-21-tiden och om hon hade pratat ordentligt så hade jag ju varit med på det. Men, helvetet brakar lös när hon ser att jag tagit ut hennes kläder.

Do får ta ut dinna kläder! Ta bort DOM! Dobbelt arbete, dobbelt arbete....

Sedan följer ca en halvtimmes hetsigt meningsutbyte där hon skriker att jag är dum i huvudet och jag hyffsat sansat försöker förklara för henne varför det blev som det blev.

Som den översittaren man är måste jag väl säga att jag på ett iskallt sätt vann diskussionen, inte så svårt när man argumenterar med någon som bara skriker.

...vilken adrenalinkick!

image1

Ett hårresande öde!

Katta loggade in på MSN, till min lycka!
linn=jag
En superhjälte för dig=Katta=Kenttönt

Det hela började ganska lugnt och sansat


linn säger: HEJ
linn säger: hej
linn säger: j hej
linn säger: hej hej hej
En superhjälte för dig säger: alllåååååååå

Katta färgar sitt hår, IGEN.

En superhjälte för dig säger: jag håller på å tonar frissen
linn säger: igen?!

Efter detta börjar saker och ting gå käpprätt

En superhjälte för dig säger: ...nu ska jag tvätta ur det
En superhjälte för dig säger: ...trodde jag...

Tumult utbryter

En superhjälte för dig säger: VI HAR INGET VATTEN I KRANEN!!!
linn säger: HAHAHAH
En superhjälte för dig säger: PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIK!
En superhjälte för dig säger: DE KLIIIIIIAR!

Jag försöker ge råd, och lyckas samtidigt antyda att paret Carlsson-Schönherr är smygalkoholister

linn säger: skölj ur med vin eller nått
linn säger: brukar ni ju ha hemma

Råden till trots, tjatar Katta på om sitt hår. Jag börjar smäda istället

En superhjälte för dig säger: JAG ÄR UPPRÖRD!
linn säger: skulle jag med vara
linn säger: om mitt hår frättes sönder
linn säger: hehe
linn säger: FRÄTA
linn säger: smaka på ordet
linn säger: ditt hår kommer att fräta, ingen mer fläta
linn säger: ...för dig!

Sen började vattnet fungera igen, tråkigt nog. Så Katta får behålla håret. Jag ska syna det noga dock, när vi drinkar på Humlan i eftermiddag. Hur full kommer jag vara på bussen till Norrtälje ikväll?!Blogg

Jag gör ett nytt försök i bloggvärlden. Det har gått uselt förut. So, no pressure!

Hur som, idag har jag absolut ingenting att göra på jobbet. Inga mail, inga resor att boka, inga paket att skicka till Indien. Det enda jag åstadkommit de 3 första timmarna är att tömma diskmaskinen och att säga god morgon till 5-6 personer. I eftermiddag kommer jag gå hem och känna att jag gjort världen lite bättre, helt klart.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0